Schobert Norbi: "A magyarok ezt nem tudják kifizetni." - ifaktor
Schobert Norbi kék csíkos ingben egye székben ül

Schobert Norbi szerint felesleges ezt a diétát csinálnia a magyar embereknek, hiszen nem tudják megfizetni. Helyette sportoljanak inkább!


Schobert Norbi egyáltalán nem rajong a magyar emberek azon ötletéért, hogy a diétával mindent meg lehet oldani. Pláne ha a most újdonságnak számító, mediterrán diétáról van szó. Ebben az étrendben olyan minőségű ételeket kell fogyasztani, ami a fitneszguru szerint egyáltalán nem a magyarok pénztárcájához, vagy mentalitásához való.

Aki elcsípte annak nem újdonság, hogy Norbi azt nyilatkozta a TV-nek, hogy a magyarok képtelenek megfizetni a minőségi ételeket, amelyek egy ilyen diétához elengedhetetlenek, így inkább sportoljanak. Az alapelv igaz, miszerint „ép testben, ép lélek”, de Norbi szerint Magyarországon amúgy sincsen nagy keletje a rendes étkezésnek, így inkább mozogjon aki nem tudja megfizetni azt.

„A mediterrán országokban az átlagos havi jövedelem az 2000-2500 euro között mozog. Ott az átlagos ember 600-800 ezer forintot keres. Magyarországon 200 ezer forintot keresnek az emberek. Nem beszélve arról, hogy ha a mediterrán étrendet betartanánk, naponta 15-20 ezer forintot kéne elkölteni friss halra, tengergyümölcseire, teljes kiőrlésű gabonára, idénygyümölcsökre. Egy átlagos ember nem tud naponta 15-20 ezer forintot elkölteni étrendre.”


Nyilatkozta Norbi, ugyanis szerinte a magyaroknak nem céljuk, hogy egészségesen étkezzenek. Ennek fényében pedig ha már erre nem adnak, akkor menjenek ki a szabadba, vagy az edzőterembe és mozogjanak.

Ugyanakkor Dr. Tóth Tamás fogyókúrás szakértő megcáfolta Norbi állításait, ugyanis szerint bárhol, bárki hozzá tud jutni azokhoz az ételekhez, amik azonos tápértékkel rendelkeznek és semmi szükség a legegzotikusabb fajok levadászásához, amikor egy sima hal is megteszi.

„Nem lehet halat enni Magyarországon? Ne már! Hozzá lehet jutni, van egy rakat hal! Nem kell egzotikus új-zélandi ritka fajokat levadászni azért, hogy az ember halat egyen, meg Magyarországon vannak zöldségek. Magyarország mezőgazdasági szempontból egy kitüntetett ország. Itt lehet jókat kajálni”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles From Your Site
Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!