Schobert Norbi szerint Kasza Tibi tudja az igazságot - ifaktor
Schobert Norbi a Szerencsekerék utolsó játéknapján volt a műsor sztárvendége, amikor is egy megfogalmazása szerint „duci" lánynak próbált meg pénzt nyerni.


Norbi miután „duci" lánynak nevezte a mellette lévő hölgyet, hatalmas felháborodást keltett, hiszen sok ezer túlsúlyos ember érezhette magát megsértve ezáltal.

A „botránykirály" ezután elárulta, hogy a kérdéses hölgy egyébként a követője és rajong érte, éppen ezért neki akart pénzt nyerni, amit Kasza Tibi pontosan tud is.

„Nagyon messzire mentem. A duci hölgy a követőm, akivel a müsorban találkoztam. A duci kazettámra tornázott. Sírt, hogy velem találkozhatott. Előttem pörgetett csődöt. Én mentem döntőbe és felajánlottam, ha nyerek, nekiadom az 5,5 milliót. Innen a mondat: majdnem sikerült egy kedves duci hölgyet gazdaggá tennem. Aki nem hiszi, kérdezze Kasza Tibit!"

– írta a Facebook-oldalán a fitneszpápa.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Schobert Norbiék és Rácz Jenőék együtt utaztak el

Az utóbbi időben láthattuk a közösségi médiában is, hogy Schobert Norbiék és Rácz Jenőék egyre többet találkoznak. Most közös utazásra is indult a két család.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!