Schobert Norbi és magyar sztárok, akik félreléptek - ifaktor
Schobert Norbi és Rubint Réka.
A sztárvilágban a hűtlenség nem megy ritkaságszámba. Ráadásul népszerűségüknél fogva gyakran ezek félrelépések nem is maradnak tiktokban. Nézzünk három magyar celebet, aki már félrelépett valamikor. Schobert Norbi. Curtis és Rékasi Károly.


Schobert Norbi

Egy tévéműsorban vallotta be Norbi, hogy bár élete szerelme felesége, Rubint Réka, több mint tíz éve hűtlen volt hozzá. Norbi akkoriban úgy érezte, hogy lépnie kell, ki kell szállnia a nyugodt családi fészekből, élnie kell, csajozni. Réka végül megbocsátott neki és azóta is boldogan élnek együtt.

Rékasi Károly

Rékasi Károly megcsalásának egyrészről kifejezetten „happy end" lett a vége: a Barátok közt sztárja viszonyt folytatott Pikali Gerdával, amikor még Détár Enikővel volt együtt. Végül elvált a színésznőtől, de új párjával azóta is együtt van Tom Cruise magyar hangja.

Curtis

A rapper exfelesége a Story magazinnak árulta el, hogy terhes volt, amikor Curtis megcsalta őt.

„Nem lepődtem meg, amikor elmondta, hogy minden barátnőjéhez hűtlen volt. Tudtam, hogy engem is megcsalt, bár tény, hogy sokáig nem akartam tudomást venni róla. Homokba dugtam a fejemet, marcangoltam magam, próbáltam túllépni a történteken, és azzal nyugtattam magam, hogy nem én vagyok az egyetlen nő, akit megcsalt"

– nyilatkozta Curtisről volt felesége korábban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!