Schobert Norbi volt a Szerencsekerék fináléjának sztárvendége - ifaktor
Schobert Norbi a Tv2 Szerencsekerék műsorában, kék mellényben, fehér pólóban, piros háttér előtt áll

A Tv2 népszerű kvízműsora, a Szerencsekerék első évada véget ért és a finálé műsorában hazánk fitneszguruja, Schobert Norbi volt a sztárvendég.


A műsor házigazdája, Kasza Tibi külön Instagram-oldalán is búcsúzott a műsortól egy laza szelfivel, amin a fitnesz edzővel láthatjuk közösen. Tibi posztjából megtudtuk, hogy szerencsére lesz második évada is a megújult Szerencsekeréknek.

„Ma este Norbival búcsúzik el a Szerencsekerék elsö évada! Remélem tudtunk egy kis mosolygást lopni az estéitekbe, nagyon szerettem készíteni ezt a műsort Nektek ❤️ Elképesztő nézettséggel ment végig a "Kerék" , és nem tudok elég hálás lenni Nektek, hogy így a tenyereteken hordoztatok minket! Az egész stáb nevében szeretném megköszönni a szeretetet amit kaptunk tőletek! Hamarosan újra forgatunk és vadonatúj részekkel tér vissza a képernyőre a megújult Szerencsekerék! Millió puszi"

- írta közösségi oldalán a műsorvezető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!