Schobert Norbiék és Rácz Jenőék együtt utaztak el - ifaktor

Az utóbbi időben láthattuk a közösségi médiában is, hogy Schobert Norbiék és Rácz Jenőék egyre többet találkoznak. Most közös utazásra is indult a két család.


A barátság pontosan nem tudjuk, mikor kezdődhetett, azonban az biztos, hogy Rácz Jenőék esküvő előtti fogyása nagyban rádobott kapcsolatukra.

Norbi és Réka együtt segítettek a párosnak formába kerülni a nagy napjukra, később pedig azt is láthattuk, hogy az esküvőn is együtt buliztak.

Réka Instagram-oldalán posztolt egy közös képet, amin ő, Norbi, Dóri és Jenő is együtt állnak Ausztria egyik városában, Grazban. Bár azt nem tudjuk, hogy mi célból mentek oda, jó szórakozást kívánunk nekik.

A bejegyzést ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Egyre kellemetlenebb Szabó Zsófi és Fluor Tomi flörtölése

Szabó Zsófi és Fluor Tomi ugyebár már a műsor kezdete előtt flörtölgettek egymással. Mindezt az Álarcos énekesben továbbfűzték és Tomi minden alkalommal megpróbálja elcsábítani Zsófi szívét. Ez viszont mostanra kicsit kezd kellemetlenné válni...
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!