Schobert Norbit szétszedik követői a csöves beszólása miatt - ifaktor
Schobert Norbi félmeztelenül áll napszemüvegben a kék ég alatt

A napokban Schobert Norbi újabb meggondolatlan kijelentésétől volt hangos az internet, amit Facebookon az élő videójában mondott. Követői Instagram-oldalán is kövezik érte.


Norbi egyik fogyni vágyó kliensét, Rácz Gézát látogatta meg, mikor Facebook-oldalán élő videót indított majd egyszer csak így szólt:

„Itt ülünk a kórház előtt, itt csövezünk. K*rva menő, itt mögöttünk van egy csöves is, látják? Ott van mögöttünk, tök aranyos, adok neki egy kis pénzt"

- hallható a bejelentkezés közben Norbitól.

Követőinek több sem kellett, ezután Instagram-oldalán legújabb fotóját elárasztották kommentekkel, amik közül szinte mindegyik Norbit támadja.

A fitneszguru egy edzős, félmeztelen fotót osztott meg magáról, azonban a lényegről hamar elterelték a figyelmet követői.

„Jé,ott egy csöves"
„Jé, az ott egy aszottcsöcs!"
„Nem lennék a helyedbe ... Gáz lehet most neked..a csövesezősdi után"
„Kedves Norbi ..Te majd csak pár nappal később fogsz talán ráébredni hogy most valójában kimutattad fogad fehérjét..a csövesezéseddel.. Valódi énedet láthatta mindenki"
„mindig meg is csinálod magadnak a bajt"

- érkeztek sorban a kommentek Norbi képe alatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!