Chipet ültet a kezébe Schumacher Vanda - ifaktor
Schumacher Vanda

Jövőbeli terveiről mesélt a fiatal színésznő.


Schumacher Vanda igazi luxuséletet él, amelyet a rajongói az Instagram-oldalán is nyomon tudnak követni. A fiatal színész nemrég New Yorkban járt, ahol egy helikopteres magánrepülés keretein belül csodálhatta meg a város nevezetességeit, a Reggeli műsorában pedig azt is elárulta, hogy éppen Portofinoból tért haza.

Peller Anna és Szabó Zsófi is meglepődött azon, hogy Vanda sűrűn jár luxusutazásokra, de a Hotel Margaret sztárja elmondta, hogy közel négy éve spórolt arra, hogy végre külföldre utazhasson. A színésznő azon is elgondolkodott, hogy ír egy életrajzi könyvet, amelyben részletesebben elárulja, hogy érte el ezt a pompázó életstílust.

A fiatal lány mesélt jövőbeli terveiről is, ugyanis hamarosan mint producer is tevékenykedni fog a filmszakmában. Továbbá a műsorban elmondta, hogy hamarosan egy plasztikai beavatkozáson esik át: egy chipet ültetnek a kezébe.

,,Be lesz téve egy chip a kezembe, ami külföldön eléggé elterjedt, de Magyarországon eddig csak három embernek van ilyen, én leszek a negyedik. Nem nyomkövető, hanem egy olyan chip, ami össze van kapcsolva egy applikációval, és igazából tudsz majd fizetni, ki tudod nyitni a kocsidat, , csomó minden ilyen"

-fejtette ki Vanda, aki hozzátette egy okosotthonban arra is képes a kis eszköz, hogy érzékelői segítségével felkapcsolja a villanyt, ahol éppen jár a lakásban.

Szabó Zsófit teljesen megdöbbentette ez a cseppet sem hétköznapi beavatkozás és megkérdezte, Vanda szerint miért jó, ha egy ilyen chipet beültetni az emberbe.

,,Ez egy újkeletű dolog, és mindenki fél, hogy jönnek a kiborgok. De most miért menjünk a haladás ellen?"

-válaszolta a színésznő.


Ne hagyd ki!