Sebestyén Balázs aktív pihenővel készült a visszatérésre - ifaktor
Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri az utóbbi időben szabadságát töltötte, de a mai naptól visszatértek munkahelyükre és töretlenül dolgoznak tovább a Balázsék reggeli műsorban.


Érdekesség, hogy ugyan a három műsorvezető köztudottan nincs baráti kapcsolatban mindhárman szeretik az aktív feltöltődést.

Így például kerékpározni is mindhárman szeretnek, de a legmeglepőbb módon Balázs volt az közülük, aki egy biciklitúrával zárta a pihenését, barátai társaságában.

„Jó volt srácok, nagyon jót bringáztunk! A Balaton déli partja is tele van csodálatos túraútvonalakkal, helyekkel, látnivalóval! Csodaszép helyeken voltunk! Kipihenve, feltöltődve, holnap kezdünk!"

– írta a Balaton imádatáról ismert műsorvezető az Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Egyre kellemetlenebb Szabó Zsófi és Fluor Tomi flörtölése

Szabó Zsófi és Fluor Tomi ugyebár már a műsor kezdete előtt flörtölgettek egymással. Mindezt az Álarcos énekesben továbbfűzték és Tomi minden alkalommal megpróbálja elcsábítani Zsófi szívét. Ez viszont mostanra kicsit kezd kellemetlenné válni...
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!