Sebestyén Balázs páros lábbal szállt bele Kulcsár Edinába - ifaktor
Sebestyén Balázs a Rádió1 stúdiójában mikrofonnal a kezében.
Kulcsár Edina és Csuti pénteken jelentették be, hogy válnak, míg néhány nappal később a modell azt is bejelentette, hogy beleszeretett G.w.M-be, aki iránt olyan érzelmeket táplál, amelyek minden eddiginél erősebbek.


A téma a Rádió1 Balázsék című reggeli műsorában is előjött, amelyről Rákóczi Ferinek, Vadon Janinak és Sebestyén Balázsnak is megvolt a maga véleménye.

Rákóczi szerint nagyon furcsa, hogy máris egy minden eddiginél erősebb szerelemnek állítja be az egészet Edina, hiszen még alig ismerik egymást, ilyen rövid idő alatt ezt nem is lehet megítélni a műsorvezető szerint.

Jani leginkább a gyerekeket érintő traumára tért ki, hiszen szerinte valamennyire biztosan sérülnek ők is ebben az egészben.

A legkeményebb azonban Sebestyén fogalmazott, aki szerint Edina egyszerűen nem tudja, hogy kicsoda ő valójában.

„Látva szegény Edinát. Én is töltöttem vele három hetet, azt se tudja, merre van arccal előre. Semmiféle tudatosság nincs benne, annyira sodródik, és annyira nem tudja, hogy ki ő valójában, hogy ezen én meg sem lepődöm. (…)Nagyon sok sebből vérzik, és sántít a dolog, és nagyon méltatlan ez az egész”

– mondta Balázs, aki a Nyerő Páros című műsorban három hétig együtt forgatott Edinával.

,,Az az életed, hogy posztokat és lájkokat gyűjts csak azért, hogy téged most sajnáljanak, vagy éppen biztassanak, gratuláljanak az új szerelmedhez… Mindegy, hogy kit alázol meg ezzel és hogy zárod le és milyen méltatlan. Nem is tudja igazából, mert nem is érti, azért az érzelmi intelligencia egy külön dolog, nem mindenkinek van”

– zárta mondandóját Balázs.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!