Sebestyén Balázs beszélt politikai nézeteiről - ifaktor
Gulyás Márton és Sebestyén Balázs a Partizánban.
Sebestyén Balázs a Partizán esti talkshowjának első vendégeként elárulta Gulyás Mártonnak, hogy mit gondol a politikáról.


A műsorvezető többek között azt is elmondta, hogy nem véletlenül igyekeznek kerülni a reggeli műsorukban, a Balázsék-ban is a politikát, hiszen Magyarországon ez – sajnos – egy nagyon megosztó téma – ellentétben mondjuk az Amerikai Egyesült Államokkal.

„Nagyon más a politikai kultúra mondjuk Amerikában: ha valaki ott republikánus vagy demokrata, az egy érdem. Azért nem vernek meg, nem szólnak be. Más a demokráciával való viszonyuk, ott ismert emberek tudnak ezekben a szerepekben tetszelegni. Szerintem ez egy sokkal kisebb pocsolya, nem értjük a másik felet, nem hallgatjuk meg, nincs is kommunikáció, nincs párbeszéd, maximum az, hogy ha te ide szavazol, rohadjál meg, ha te meg ide, akkor a jó kur*a anyádat. Én erre a közegre nem vágyom. Hülye lennék a saját mentális energiámat, a tudatállapotomat egy ilyen dologgal, mint a politika, beszennyezni, odaadni. A büdös életben nem fogok politizálni”

– nyilatkozta Balázs, aki valóban nem szokott politikai kérdésekben állást foglalni és a Rádió 1-es műsorukban is maximum humorforrásként kerül elő a hazai közélet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!