Selena Gomez életét megmentette a drasztikus változtatása - ifaktor
Selena Gomez fürdőruhában egy fotózáson

Az, hogy eltávolodott mindenféle online közösségi platformtól, Selena Gomez szerint elképesztően pozitív hatással volt az életére.


Az, hogy eltávolodott a közösségi médiától, megmentette az életét a 29 éves énekesnőnek. Selena Gomez elmondta egy interjúban, hogy:

„Minden posztomat én csinálom, de csak úgy, hogy leírom az asszisztensemnek, hogy mit akarok a posztban."

Gomez telefonjára 2019 óta nincs se Instagram, se Facebook, se Twitter letöltve. Ez pedig egy fogadalomhoz köthető, amit a mai napig tart.

„Ez egy hatalmas és rendkívül fontos része annak, hogy miért érzem vagyok olyan egészséges, mint amilyennek érzem magamat. Teljesen vakon vagyok, hogy mi megy a pop kultúrában és ez rettentően boldoggá tesz. Lehet, hogy ez mást nem tesz boldoggá, de nekem… Megmentette az életemet."
„Őszintén ez túl sok információ volt. Túl sok információ ment szét rólam az interneten, ami egy idő után kontrollálhatatlanná vált. Úgy éreztem, hogy a gondolataim és minden más amiben részem volt, emberek millió száján forgott a világon és mondtak jó, vagy rossz dolgokat."

Gomez továbbra azt is elmondta, hogy nem tervezi a továbbiakban sem, hogy saját maga visszatér a közösségi platformokra. Félreértés ne essék kommunikál a rajongóival és a követőivel, de csak az asszisztensén keresztül, aki kezeli az oldalait.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!