Selena Gomez őszintén arról, hogyan győzte le az elvárásokat - ifaktor
Selena Gomez köntösben puszit küld a kamerának

A világhírű énekesnő Selena Gomez, nyíltan beszélt arról, mennyire negatív hatással voltak az életére, a társadalom lehetetlen elvárásai.


Szinte minden világsztár megküzd azzal a jelenséggel, hogy a túlzott ismertség, az emberekben elindít egy vágyat, egy irigységet, amitől feljogosítva érzik magukat, hogy össze-vissza kommenteljenek, becsméreljék az adott személyt. Ezen kommentek Selena Gomeznél azt okozták, hogy kemény mentális problémákkal kellett szembe néznie.

A 29 éves előadőművész most azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a fiatal rajongókat kitanítsa, hogyan tudnak ezektől az elvárásoktól mentesen élni és hogy ne vegyék fel a küzdelmet a társadalom lehetetlen elvárásaival, ha a szépségről van szó.

„Emlékszem azokból az időkből, hogy szinte mindig úgy éreztem, hogy tökéletesnek kell lennem. Mindig a világ szeme előtt lenni egész nap, rettenetesen nagy nyomás. Nehéz kényelmesen érezni magadat, mikor úgy érzed, hogy mindenhonnan figyelnek téged, ítélkeznek feletted és becsmérlik a kinézetedet.”

tette hozzá az énekesnő.

„Hosszú időbe telt mire ráeszméltem, hogy csak saját magam akarok lenni. Hogy ami egyedivé tesz engem, az tesz engem széppé is. A magabiztosság még most is egy olyan dolog, amin nap mint nap dolgozom, de amikor megálljt parancsoltam magamnak a társadalom elképesztő és lehetetlen szépséggel kapcsolatos elvárásaival szemben, akkor megváltozott minden.”

folytatta Gomez.

Majd azt is hozzátette, hogy ha egy dolog lehetne, amit mostani fejével a régi énjének üzenhetne, az ez lenne:

„A smink egy olyan dolog, amivel szórakozhatsz kedvedre, nem pedig olyan, amire szükséged van.”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!