Serena és Venus Williams cápákkal randiznak a Bahamákon - ifaktor
serena és venus williams egymást ölelik

A most kiadott „King Richard" című filmük utáni felhajtást volt hivatott kipihenni Serena és Venus Williams, akik a családjukkal cápáztak egy kicsit.


A tenisz világában szinte mindenki ismeri a Williams testvéreket. Talán a leghíresebb női teniszezőkként emlegetik őket, de most nem a teniszpályán, hanem a hollywoodi filmcsillagok között törnek újabb babérokra. A mostani filmet, mely róluk és édesapjukról szól, szinte mindenki várta, ugyanis bemutatják nem látott felvételeken és persze remek alakításokkal, hogyan is edzette őket a papa azért, hogy most ott legyenek, ahol. Az apjukat Will Smith alakítja a filmben, a teniszezők pedig saját magukat. Ez a „King Richard".

Most a filmforgatás és premierek végeztével úgy döntött a család, hogy kiugrik a Karib-szigetekre, hogy kicsit megmártózzanak a pihenés óceánjában, grátiszként pedig cápákkal is találkoztak, amit vegyes érzelmekkel fogadott a testvérpár. Erre az utazásra a Williams testvéreket elkísérte édesanyjuk, Serena férje Alexis Ohanian és kislányuk Olympia is.

Szemtanúk szerint egy hajóval érkeztek, amit a Staniel Cay kikötőben dobtak le, utána pedig nézelődtek és még egy kis cápa túra is belefért. Mint látható, Venus és Serena is eteti az állatot, azonban utóbbi teljesen kiakadt, hogy mit is csinál, de aztán felülkerekedett az érzelmein és büszkén simogatta meg az állatot.

TMZ

Szemmel láthatólag jól érezték magukat és végre egy megérdemelt pihenés következhetett a hatalmas felhajtás után.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!