Tusup erőszakossága miatt szakíthatott vele Szabó Zsófi - ifaktor
Shane Tusup és Szabó Zsófi.
Shane Tusup és Szabó Zsófi nemrég jelentették be saját közösségi oldalaikon, hogy felbontották az eljegyzést és külön utakon folytatják.


A bejelentés igencsak váratlan volt, hiszen nagyon hamar eljegyezték egymást, és úgy tűnt, hogy nagy köztük az összhang és a szerelem. A szakítással kapcsolatban mindketten egy ugyanolyan közleményt adtak ki, amelyben a pontos okokat nem részletezték.

Szeretnénk a saját oldalunkon elmondani a minket követőknek, hogy eljegyzésünket Shane-nel felbontottuk”

– írták ki mindketten

Mindenesetre egy Zsófihoz közel álló névtelen barát ezzel szemben nyilatkozott a Blikknek a miértekről.

A lap szerint Shane Tusup kifordult önmagából, a romantikus, szerelmes férfi egyszer csak erőszakossá vált.

Talán inkább úgy kellene forgalmazni, hogy visszatért a régi énje, az agresszív, erőszakos, üvöltözős, amelyről korábban nem egy történet volt ismert”

mondta a lap informátora, aki szerint egy hatalmas veszekedés következménye lett a különválás.

Zsófi mindenekelőtt édesanya, aki sosem tenné ki a gyermekét olyan embernek, akinek indulatkezelési problémái vannak, még akkor sem, ha az illető mérgében „csak” tör-zúz a lakásban, belevág a falva és üvöltözik. Sosem akarna ilyen emberrel együtt élni, és amikor a hosszú, szerelmes hónapok után eltűnt a szeméről a rózsaszínű köd, és szembesült Shane egyik dühkitörésévek, azonnal döntött: visszaadta a gyűrűt”

– magyarázta a forrás.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!