Shane Tusup sosem akart edző lenni - ifaktor
Shane Tusup sárga kanapén ül

Shane Tusup volt a vendége Palik Lászlónak, műsorában a riporter futás közben faggatta az edzőt. Shane betekintést enged szigorú álarca mögé és olyan pillanatokat oszt meg magánéletéből, mint eddig még soha.


Shane mesélt arról, hogyan egyensúlyozott a magánélet és a karrier között abban az időszakban mikor volt feleségével, Hosszú Katinkával dolgozott együtt, továbbá, hogy megváltoztatna-e bármilyen döntésén az életében.

Shane azt is elárulta, hogy fiatal korában eszébe sem jutott, hogy edző legyen, valójában sosem akart az lenni. Sportteljesítmény-szakértőnek tanult és több végzettséggel is rendelkezik, köztük pszichológia, orvosi előkészítői és kineziológia is.

Ezután pedig édesapja tanácsolta neki az edzői karriert, ugyanis szerinte Shane látásmódja és elképzelései alapján tökéletes edző lenne. Egyik alkalommal pedig a sportoló, akivel együtt dolgozott nem talált magának edzőt, így Shane vállalta el ezt a feladatot. Hatalmas volt akkoriban rajta a nyomás, de ahogy mostani karrierje is mutatja igazán jól döntött.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!