Shawn Mendes egyre nagyobb depresszióban van - ifaktor
Shawn Mendes a Met Galan

Shawn Mendes bátorít mindenkit, hogy akinek mentális nehézségei vannak, az így próbáljon meg változtatni az állapotán.


Legutóbb a Twitteren írta ki magából Shawn Mendes, hogy nem érzi jól magát és néha úgy érzi, hogy megfullad. A 23 éves énekes ezeket a sorokat fogalmazta meg legutóbbi írásában.

„Az igazság, hogy a mostani formában, egy 23 éves van, aki egyik pillanatban azt érzi, hogy szárnyal, a másikban pedig, hogy megfullad. Talán ilyennek kell lennie a húszas éveidnek, nem tudom. Vagy csak egyszerűen ilyen vagyok.”

Most pedig egy újabb posztot osztott meg magáról, ahogy gitározik. A címben pedig beismeri, hogy hatalmas hullámvölgyeket él meg mostanában.

„Nem próbálok már a legjobb lenni. Ha őszinte akarok lenni, ez nem is értem van.”
„Kiderült, hogy ha magam vagyok, akkor sokkal jobban érzem magamat.”

Majd hozzátette, hogy akik hasonló depresszióval, mentális problémával küzdenek, próbáljanak változtatni a szemléletükön.

„Tudom, hogy rengeteg ember küzd. Remélem megkapjátok a segítséget, amire szükségetek van. Talán néhányótok most egy másik ember támasza tud lenni. Senki és semmi nem tud legyőzni egy barátot, aki látja a helyzetet és törődik veled.”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!