Shawn Mendes félmeztelen testétől te is ledobod a láncot - ifaktor
Shawn Mendes fürdőruhában áll Mallorcán

Shawn Mendes és néhány barátja a szigeten tölti a szabadnapokat, de a kamerák itt is lencsevégre kapták az énekes legújabb formáját.


Shawn Mendesről mostanában az a hír járja, hogy rendesen kigyúrta magát. Az énekes 1 évvel ezelőtt döntött úgy, hogy magára pakol néhány kiló izmot. Ezt követően pedig már bátran merészkedik akár Hawaii utcáira is félmeztelenül.

Az énekes pedig úgy döntött, hogy nem csak a félmeztelen felsőtestét, de a sziget tiszteletére sajátos öltözetét is bemutatta. A takaratlan felsőtesthez egy bő hosszú nadrág és egy pár lábujjas papucs jár.

TMZ

A fiatal énekes bátran megteheti, hogy mutogatja magát a nagyvilágnak, ugyanis az eddigi barátnője, Camilla Cabello már nincs képben. Noha néhány évig együtt jártak és hatalmas szerelem dúlt közöttük, valami mégis gátat szabott a kapcsolatuknak, így pedig Mendes újra szabad préda!

TMZ

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!