Shawn Mendes túláradó szorongását végre kiírta magából - ifaktor
Shawn Mendes egy koncerten énekel fekete fehér képen
Shaw Mendes úgy gondolja, hogy attól függetlenül, hogy jól érzi magát, még igenis lehet leterhelt és impulzív.


Nem rég egy hosszabb posztot tett ki Twitterre a világhírű énekes, Shawn Mendes. Ebben a posztban leírta, hogy mindenképp el szeretné mondani az igazságot. Ugyanis úgy vélte, hogy akkor, amikor rossz kedve van, vagy depresszióban érzi magát, akkor nem kedvelnék.

„Ha az emberek tudnák és látnák az igazságot, lehet kevesebbet gondolnának rólam. Szóval ezekben a lent lévő pillanatokban vagy koncertet adok, vagy elbújok a nyilvánosság elől.”

írta Mendes.

Elmondása szerint mivel most 23 éves, ezért rengeteg érzelmet él meg, ráadásul nagyon hullámzóan.

„Az igazság, hogy a mostani formában, egy 23 éves van, aki egyik pillanatban azt érzi, hogy szárnyal, a másikban pedig, hogy megfullad. Talán ilyennek kell lennie a húszas éveidnek, nem tudom. Vagy csak egyszerűen ilyen vagyok.”

Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy bármennyire is szabadnak érzi magát, belül sokszor szorong. Nem igazán érdekli, hogy az emberek mit gondolnak róla, de a siker amiért megdolgozott, most így üt vissza. Sokszor azt hiszi, hogy annak ellenére, hogy befutott, szinte bármelyik pillanatban elbukhat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!