Ez a film megdöntötte a Pókember: Nincs hazaút rekordját - ifaktor
Sikoly álarcban férfi késsel a kezében

Trónfosztás történt, ami a mozijegyekből származó bevételeket jelenti. A Sony és a Pókember már csak a második a dobogón.


A Sikoly című film letarota a Pókember: Nincs hazaút című filmet. A 2021 decemberében megjelent Marvel-film, így kénytelen volt a második helyre visszalépni.

A horror-franchise legújabb filmje 30,6 millió dollárt (közel 9,5 milliárd forintot) hozott a konyhára a nyitó hétvégén. Meg kell említeni, hogy a filmet egyszerre 3664 helyszínen kezdték el közvetíteni, de ez a szám így is elképesztő. A becslések szerint pedig 35 millió dollár fölé is rúghat ez a szám, az amerikai Martin Luther King Jr. ünnep miatt.

„Felturbózták a franchiset az eddigi Sikoly-fanok számára és az új generáció számára is.”

mondta Chris Aronson a Paramount hazai vezetője.

„Már azt is hallottuk szóbeszédekből, hogy az emberek újra és újra tervezik megnézni a filmet.”
„Ez megmutatja, hogy különböző életkorú csoportok hogyan reagálnak az omikron variánsra, ha a házon kívül kell programot keresni. A film azt az idősebb korosztályt akiknek készült annyira nem, de a fiatalokat annál inkább betalálta. Úgy tűnik az utóbbiak számára, moziba járni nem okoz gondot ez idő alatt sem.”

tett hozzá Paul Dergarabedian a Comscore média-adatelemzője.

Amíg a Pókember:Nincs hazaút 20,8 millió dollárt hozott a nyitó hétvégén, addig a Sikoly 9,8 millió dollárral többet. Most pedig úton van afelé, hogy minden idők negyedik legnagyobb bevételű filmjévé váljon olyan filmek mögött, mint az Avatar, Bosszúállok: Végjáték és a Star Wars: Az ébredő erő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!