Simone Bilest csúnyán megharapta egy Német juhászkutya - ifaktor
Simone Biles sárga felsőben mosolyog

Azonnal tetanuszt kellett neki adni.


Nem minden sérülés a versenyzés eredménye. Ezt Simone Biles a mai naptól jóváírja, akit egy rossz hangulatban lévő Német juhászkutya játék közben megharapott.

Egy Instagram-sztorijában Biles beszámolt arról, hogy a kutya megharapta az ujját és hogy a ez a kutya nem volt játékos kedvében.

Ezt követően azt mondta, hogy egész életében ilyen fajta kutyák között nevelkedett és sosem harapták még meg. Ez a kutya azonban most azt mondta, hogy: „Ma márpedig nem."

Biles hozzátette, hogy ezt követően azonnal tetanusz-oltást kapott, ami az elővigyázatosság érdekében kellett. A tornászlány egyébként hatalmas kutya rajongó, van két francia bulldogja is, akik elmondása szerint imádják nézni őt miközben edz.

„A kutyák határozottan jobbá tették és teszik az életemet. Megörvendeztettek amikor szomorú voltam, vagy tettek egy lapáttal a boldogság szintemre, mikor nagyon jó kedvem volt. A legtökéletesebb segítség amit valaha is kaptam. Semmi pénzért nem cserélném el őket."

mondta Biles.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!