Sínen van az egykori Survivor győztes karrierje - ifaktor
Pintér Dániel a Survivorben.
Korábban beszámoltunk róla, hogy a magyarországi Survivor legutóbbi évadának győztese, Pintér Dániel megváltozott azóta, hogy megnyerte a túlélőshow-t. Felszedett néhány plusz kilót, ennek ellenére karrierjét szépen építgeti.


Mindenki emlékezhet rá, hogy tavaly Pintér Dániel lett a Survivor győztese, amivel 20 millió forintot és a legjobb túlélőnek járó címet egyaránt bezsebelte. Győzelme után elárulta, hogy a nyeremény egy részéből a diákhitelét törleszti, míg egy másik részét a videócsatornája fejlesztésére költi.

A korábban civilben projektmenedzserként dolgozó valóságshow győztes saját podcastot is indított korábban. Ezúttal további törekvéseiről írt egy Instagram-bejegyzést, valamint felsorolta az utóbbi években folytatott projektjeit.

„Volt alkalmam már klipforgatáson dolgozni, podcastet készíteni, interjúkat vettünk fel neves közéleti szereplőkkel, hamarosan promó videózásra megyünk, és nyáron, ha minden jól megy, egy nagyobb nemzetközi projekten is dolgozhatok majd. Jah, és jövő héten életem első esküvői filmjét fogom leforgatni. 3 hónap alatt. Azt hiszem, ha januárban valaki ezt így felvázolja nekem, hát baromi elégedett lettem volna vele. Ez nem egy önajnározós poszt, inkább csak jó volt ezt most így végigvenni magamban, és csak szeretném így üzenni nektek, hogy ha lehetőségetek adódik, merjetek lépni az álmaitok irányába… még az is lehet, hogy sikerrel jártok.”

– írta Dani az Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!