Ezért lett a karácsony Singh Viki számára újra szép - ifaktor
Singh Viki

Gyerekként nehéz időket élt meg Singh Viki, azonban mostanra teljesen átformálódott benne a karácsony iránti érzés.


Singh Viki a Farm VIP és a The Dancing With The Stars című műsorokban is szerepelt. Azonban eddig nem tudta senki, hogy a karácsony, számára sokáig nem azt jelentette, amit mindenki másnak. Viki ebből adódóan a karácsonyt is folyamatos fellépésekkel tölti, de mára kicsit átértékelte a szeretet ünnepének jelentését.

A Life.hu-nak adott interjújában elmondta, hogy elvált szülők gyermekeként nőtt fel, ahol soha nem volt olyan meghitt a karácsony, mint barátainál. Ebből adódóan rettentő és nem gyönyörű élményként fogta fel a szentestét. Olyannyira, hogy tinédzserként egyszer nem volt hajlandó a családjával lenni, így inkább elment berúgni a barátaival.

Ezt mondta az interjúban Viki, amikor arról kérdezték, hogy milyen emlékei vannak a karácsonyról:

"Nekem a karácsony gyerekkoromban kifejezetten szomorú ünnep volt, hiszen a szüleim elváltak, és édesapám újranősült. Mi mindig ketten voltunk anyukámmal karácsonykor és mindig arra vágytam, hogy jaj, bárcsak lenne egy szép nagy családom, testvéreim, akik ott vannak velünk szenteste, és nem csak ketten vagyunk, és szomorkodunk, hogy nekünk miért ez jutott, miért ilyen magányosan ünneplünk kettecskén. Miközben az én apukám az új családjával és a két testvéremmel mennyire csodálatosan élnek abban a nagy házban, amiben nekem nem lehet részem, mi meg anyukámmal egyik albérletből a másikba vackolunk, ahol éppen érjük."

Viki mostanra boldog párkapcsolatban él párjával, Csepregi Tamással. Ezzel pedig úgy érzi, hogy beteljesedett nála a karácsony és újra boldogság övezi őt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!