Singh Viki kibékülne volt párjával? - ifaktor
Singh Viki fekete esőkabátban ál

Az énekesnő szoros kapcsolatot ápol volt párjával és egyáltalán nem tartja kizártnak a békülést.


Idén áprilisban jelentette be Singh Viki, hogy öt után szakított focista kedvesével, Csepregi Tamással. Az énekesnő akkoriban nem árulta el, hogy pontosan mi volt szakításának oka, most viszont bővebben mesélt a történtekről a Story Magazinnak.

"Elfelejtettünk élni. Heti hét napot dolgoztunk, vittük a bizniszt, ami mellett én tanítottam, jártam fellépni, Tomi meg focizik egy klubnál, és edzősködik a saját egyesületében. Egyszer sem mondtuk a másiknak, hogy túl sok az, ami rajtunk van, vagy hogy jó lenne egy-egy szabadnap, mert meg akartunk felelni egymásnak és annak az elképzelésnek, hogy együtt bármire képesek vagyunk. És ez roppant fárasztó"
"Megijesztett az is, hogy a koromból fakadóan – 36 éves vagyok – lassan szülnöm kellene, amivel újabb 18 évre takarékra tenném magam. Feltettem a kérdést: biztosan ezt akarom?"

-mondta az énekesnő.

Azonban Viki elmondta, hogy továbbra is egymás életének fontos szereplői maradtak Tomival. Hiszen a kölcsönös tisztelet és szeretet nem múlt el köztük. Továbbá az énekesnő egyáltalán nem tartja kizártnak, hogy egyszer újra egymásra találjanak volt szerelmével.

"Ő volt a talaj a lábam alatt, és a mai napig nagyon szeretjük egymást. Már csak emiatt sem mondjuk azt, hogy mi már soha nem leszünk újra egy pár."

-folytatta Viki.


Ne hagyd ki!