Ezzel a komoly váddal kell szembenéznie Snoop Doggnak - ifaktor
Snoop Dogg fekete bundában és napszemüvegben

Egy nő azt állítja, hogy Snoop Dogg és barátja, akarata ellenére kényszerítette olyasmire, amit neki nem állt módjában megtenni.


A feltételezett eset még 2013-ban történt, amikor állítólag a világhírű rapper Snoop Dogg egy nőt szexuális tevékenységre kényszerített, annak akarata ellenére. A rapper elmondása szerint mikor is érkezhetett volna egy ilyen vád, ha nem a világ egyik legnagyobb sporteseménye, a Super Bowl hajnalán, ahol a rapper a félidei koncerten is fellép.

A nő szerint 2013. május 29-én részt vett Snoop egyik koncertjén Anaheimben. A koncert után a rapper egyik jó barátja Bishop Don Juan, felkínált neki egy fuvart haza. Ezt követően állítása szerint elaludt az autóban, amikor pedig felébredt, akkor nem a saját, hanem Bishop házánál találta magát.

A vád szerint a nő fáradt volt, így bement Bishop házába, ahol elaludt. Másnap hajnali négy órakor Bishop pedig félig szexuális tevékenységet végzett a nővel. Majd ezt követően ráadta ruháit és azt mondta, hogy menjenek el Snoop stúdiójába, ugyanis a rapper pont akkor keresett az egyik TV-showjába egy időjárásjelentő karaktert.

Amikor odaértek a stúdióba, a nő szerint nagyon fájt a hasa és elment a WC-re, ahová követte őt a rapper és miután elvégezte a dolgát, szintén félig szexuális tevékenységre kényszerítette őt. Ezt követően pedig azt állítja a nő, hogy Bishop szólt neki, hogy jöjjön és készítsen egy képet a rapperrel. Elmondása szerint, annyira megijedt, hogy bevállalta a képet.

Amikor a rapper meghallotta ezeket a vádakat egyértelműen kijelentette, hogy ez mind hazugság. Ezt követően pedig posztolt egy képet a nőről, azzal a szöveggel, hogy: „Aranyásó”

Állítólag 10 millió dollárt követel a nő Snooptól, amit viszont azonnal elutasítottak. Ennek tekintetében viszont úgy a rapper, mint barátja Bishop ellen eljárás indult szexuális bántalmazás vádjával.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!