Solti Ádám édesapja látogatja a színész kisfiát - ifaktor
Solti Ádám egy faajtó mellett áll

Ádám kijelentette, hogy ő nem kíván a gyermek életének része lenni.


Pár hónappal ezelőtt robbant ki a botrány, amikor is kiderült, hogy Solti Ádám szeretőt tartott felesége mellett közel tíz éven át. Az említett hölggyel már Bernivel való találkozás óta tartotta a kapcsolatot és Ádámnak ebből a viszonyból született egy házasságon kívüli gyermeke is. Berni végül megbocsájtott férjének és úgy érzi ez a botlás csak megerősítette a szerelmüket.

Ádám nyilatkozata szerint nem kíván részt venni kisfia életében, azonban a színész édesapja nem mondott le nagyapai örömeiről. A férfi állítólag rendszeresen látogatja unokáját és igyekszik pótolni az apa képet a kicsi életéből.

A Bors egyik olvasója számolt be arról, hogy a nagypapát havonta látják a Tisza parton kétéves unokájával.

"Azt hiszem, eddig nem hangzott el nyilvánosan, hogy hol él az anyuka és a kisfiú, így én is csak annyit mondanék, hogy a Tisza partján futottam velük össze nemrég. Felismertem Ádám édesapját, aki teljes egyetértésben sétált az unokája anyukájával és a kisfiúval. Volt velük még néhány ember, úgy gondolom, hogy a lány családtagjai lehettek. Ferencet egyébként havonta látjuk erre, tartja velük a kapcsolatot"

-nyilatkozta az informátor.


Ne hagyd ki!