Solti Ádám a szeretőjéről:,,Tönkre akarja tenni" - ifaktor
Solti Ádám és Solti Berni
Solti Berni életében új korszak kezdődik
Instagram/ @piritsram

Solti Ádám a szeretőjéről:,,Tönkre akarja tenni a házasságunkat"

Solti Ádám úgy gondolja, egykori szeretőjét nem közös gyermekük jóléte motiválja, hanem a titokzatos nő egyetlen szándéka, hogy tönkretegye a színész házasságát. Ugyanis Ádám állítása szerint szeretője zaklatja őt.

Solti Ádám és felesége, Solti Berni korábban egy exkluzív interjú keretein belül tudatták a nagy világgal, hogy a színésznek tíz éven át szeretője volt. Továbbá egy gyermeket is szült neki a titokzatos nő, aki már két éves. Azonban Berni megbocsájtott férjének és büszkén vállalják, hogy ezt a hullámvölgyet is képes volt megugrani a házasságuk.

Most pedig megszólalt Ádám egykori szeretője és olyan dolgokat árult el, amely sokakat megdöbbentett. Többek közt azt, hogy egyáltalán nem szeretett volna a nyilvánossághoz fordulni, ugyanis számára egyetlen dolog a fontos. Még pedig, hogy elérje gyermeke ne apa nélkül nőjön fel.

,,Ádám megkeresésével egyedüli célom a gyermekem családi jogállásának tisztázása volt, hogy ne úgy nőjön fel, hogy „félig senkié”! Nem kértem gyerektartást, és azt sem, hogy a nevére vegye. Nem kommentálom számomra megdöbbentő és megalázó megnyilvánulásait. Nem értem a celebek, influenszerek világát, amitől távol is akarok maradni. Arra kérem, tartsák tiszteletben a magánéletünket, ezzel a témával kapcsolatban ez volt az egyetlen nyilatkozatom”

–nyilatkozta a nő a Blikknek.

Solti Ádám pedig reagált exszeretője álláspontjára, miszerint nem hisz neki, mert a hölgy tettei teljesen ellentétesek a szavaival. A színész teljes mértékben felvállalja gyermekét és mindent hajlandó megadni neki, amire szüksége van. Azonban Ádám szerint a nőnek valójában nem a közös gyermekük a fontos, hanem, hogy tönkretegye a színész házasságát.

,,Ügyvédhez fordultunk, de nem azért, mert ha az enyém a gyermek, akkor nem ismerném el, hanem mert a legvadabb dolgokat akarta. Miután két jogi képviselő is képbe került, még mindig nekem írogatott, hívogatott, annak ellenére, hogy felszólítottuk, ezt ne tegye. Meglátásom szerint neki nem a gyermeke fontos, hanem hogy tönkretegye a házasságomat.”

-nyilatkozta a színész a Blikknek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!