Solti Ádám és Solti Berni példaképek lettek? - ifaktor
Solti Ádám és felesége, Solti Berni

Követőinek többsége mélyen megveti Solti Ádámot szeretői viszonya végett és alig vannak olyanok, akik egyetértenek felesége döntésével, miszerint megbocsájtott a színésznek. Azonban van, aki szerint példaképekké váltak a botrány végett.


A Story magazin egyik legújabb cikke igazán nagy felháborodást keltett a Facebook követői körében. Ugyanis a mostanában közutálatnak örvendő Solti Ádámról volt szó. Állításuk szerint az a tett, hogy Berni megbocsátotta férje szeretői viszonyát, továbbá abból született gyermekét igazi példaképpé emelte őket a sorstársaik szemében.

,,Solti Ádám és 26 éves felesége, Berni nyolc éve alkotnak egy párt, ez idő alatt pedig számtalan örömteli és drámai pillanatban volt részük. Ám házasságuk legnagyobb próbatételét Ádám szeretői viszonyból született gyermeke jelentette, amelyen Berni végül felülkerekedett, így pedig sorstársai példaképévé vált.”

-írta a Story.

Azonban a követők rendkívül kiakadtak ezen a jelenségen és ezt szóvá is tették a kommentszekcióban. Szerintük inkább ellenpélda lehetne Berni viselkedése és mélyen megvetik Ádámot, azért amiért, így átverte feleségét. Az mindenesetre bizonyos, hogy magánügyi problémáik mellett Berninek a média figyelmével és követői kritikájával is szembesülnie kell napi szinten, amióta ez a botrány kirobbant a nyilvánosság előtt.

,,Vicces, nincs olyan szerelem, szeretet ami ezt a helyzetet megbocsájthatná, nem értem ezt a nőt!”
,,Mitől példakép, attól hogy hülye?”
,,Példakép? Én biztos nem bocsájtottam volna meg...adtam volna neki olyan megbocsájtást…”
,,Ennek a nőnek semmi büszkesége nincs, ennyire senkit nem lehet szeretni aki így átveri a másikat! A pasin látszik, hogy sunyi!”
,,Miért lenne bárkinek ezért példaképe?? Mekkora hülyeség ez? Több ezer nővel fordult elő már ez. Remélem nem attól lesz példakép, mert nem rúgta ki a férjét! Mint ahogy sok más nő sem, pedig minden ilyen pasas megérdemelné!”

-írták a kommentelők.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!