Solti Ádám: "Csak arra kellett, hogy jól érezzem magam" - ifaktor
Solti Berni és Solti Ádám.

Solti Ádám nemrég tett elképesztő bejelentést, miszerint van egy két éves kisfia egy szeretőjétől, akivel csalta jelenlegi feleségét, Solti Bernit.


"A nő tudta, hogy házas vagyok, nem kecsegtettem azzal, hogy elhagyom Bernit, pontosan tisztában volt vele, ő egy szerető, és akármilyen borzalmasan is hangzik, csak arra kell, hogy évente néhány alkalommal pár órára jól érezzem magam."

- árulta el a sokkoló részletet a Barátok közt egykori sztárja, aki könyörgött szeretőjének, hogy vetesse el a gyereket, ám ő ezt nem tette meg. Ennek immár több mint két éve, így kisfia már két éves.

Felesége, az influenszerként ismert Solti Berni 2021-ben szerzett tudomást a dologról. Ezután egy időre elköltözött, de végül megbocsátott párjának.

"Tudom, a kisgyermek semmiről sem tehet. Biztos, hogy ez most rengeteg nőtársamat megbotránkoztatja, de megbocsátottam Ádámnak, mindenki követhet el hibákat az életben, de a férjem rászolgált arra, hogy kapjon tőlem egy második esélyt."

- nyilatkozta Solti Berni, aki férje kisfiával is szívesen találkozik, amint ehhez nem kell az anyja.

"Apám és a nő is szinte terrorizált, nyomasztott, hogy találkozzak a gyerekemmel, én pedig belementem. A másfél év alatt mindössze pár alkalommal láttam. Egyszer még ide, a családi házunkhoz is eljött apám, a nő és a kisgyerek. Berni nem volt itthon, én pedig nem akartam, hogy a szomszédok meglássák őket, ezért bejöttek. Akkor a nő a kezembe adta a fiamat, és annak ellenére, hogy kértem, ne tegye lefotózott, videókat készített, és biztos vagyok benne, ha nem állnék elő ezzel a történettel, ő tenné meg, és felhasználná az akkor, és a korábban készült képeket is"

- avatta be a Blikket abba a színész, hogy miért hozakodott elő éppen most a sztorival.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!