Solti Ádám és felesége első közös gyermeküket tervezik - ifaktor
Solti Ádám és Solti Berni a Drágám add az életed!-ben

A Drágám add az életed! című TV-s műsorban teljességgel érződik, hogy Solti Ádám és Berni erősen dolgoznak a javuláson.


Solti Ádámról még 2020 év végén derült ki, hogy többször megcsalta feleségét, amiből aztán egy házasságon kívüli gyermeke is született. Ez lesújtó volt nem csak Berni, de az egész ország számára is. Válásról azonban szó sincs, sőt ellenkezőleg. Gőzerővel azon dolgoznak, hogy megmentsék a házasságukat, ami az idei Drágám add az életed! című TV-s műsorban is jól látszik.

A műsor forgatása Ádám „coming outja” előtt kezdődött, de Berni akkorra már tudta, hogy mi történt. A békülési folyamat szinte azonnal el is kezdődött, amit a nézők a TV képernyőn keresztül is teljességgel átérezhetnek.

Berni kijelentette, hogy hatalmas terveik vannak és szerinte nagyon erős kapcsolatuk van. A végletekig szeretnének elmenni, aminek az egyik állomása, több közös gyermek vállalása.

Remélem, hogy nagyon sok gyerekünk lesz és együtt öregedhetünk majd meg, és a gyönyörű házunkban együtt élünk majd életünk végéig.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!