Solti Berni csalódott az állami egészségügyben - ifaktor
Solti Berni farmerkabátban.
Solti Berni influenszer az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy igencsak pórul járt, amikor egy állami egészségügyi intézet visszamondta a foglalását.


„Kissé szerencsétlenül indult a reggelem, de a @mabelle_klinika megmentette a napomat 3 hónappal ezelőtt kaptam időpontot egy állami intézménybe mell ultrahangra (éves szűrésre) ami holnap lett volna esedékes, de ma telefonáltak, hogy sajnos le kell mondják, mert az orvos aki vizsgált volna, beteg lett. Nekem viszont nagyon fontos volt, hogy ez a vizsgálat a héten elkészüljön, így felkerestem a Ma Belle Klinikát. gyakorlatilag az esélytelenek nyugalmával kérdeztem meg tőlük, -így csütörtökön- hogy van-e még a hétre időpontjuk és legnagyobb meglepetésemre még ma tudtak fogadni! reggel 10-kor odatelefonáltam és délután 5-re már mehettem is! Nagyon hálás vagyok ezért Nekik!”

– írta meg történetét Berni, aki végül szerencsésen talált helyet magának egy magánklinikán.

Azóta az eredményét is megkapta, amely a várakozásainak megfelelően tökéletes lett, viszont mindenkit bátorít arra, hogy évente járjon el ezekre a szűrésekre, hiszen életmentő lehet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!