Sophie Turner gyerekei miatt menekülne az USA-ból - ifaktor
Sophie Turner egy fotózáson

Sophie Turner már csak egy hajszálnyira van, hogy meggyőzze férjét, hogy ne az USA-ban telepedjenek le.


Sophie Turner velős indokkal támasztotta alá, hogy miért szeretné gyermekeit Angliában, a szülőhazájában tudni. A színésznő és férje Joe Jonas, jelenleg Floridában él, és habár szeret itt lenni, a jövőjét saját hazájában képzeli el. Erről pedig kedvesét is győzködnie kell még kicsit.

Turner most egy interjúban elárulta, hogy miért gondolja, hogy Anglia sokkal jobb hely lenne a gyermekei számára.

„Annyira hiányzik Anglia. Az emberek, a táj, minden. A mentális egészségem érdekében fontos, hogy a családom és a barátaim körül lehessek és persze a lányom és a születendő gyermekem miatt is szeretnék költözni. Angliában megkaphatnák azt az oktatást és iskolai életet, amilyenben nekem is részem volt, és amiért a mai napig szerencsésnek érzem magam.”

A színésznő szerencsésnek érzi magát, hogy Angliában nevelkedett. Az ottani ételt és kultúrát egy kicsit a mindennapjaikba is becsempészi már most is.

„Mindig a brit piactéren vásárolok be dolgokat. Amerikában egyszerűen nem jó a csoki, nem jó a chipsz. Egyszerűen semmi nem ugyanaz, mint otthon-otthon.”

Természetesen Joe Jonas, aki világéletében az USA-ban élt, nevelkedett, kicsit vaskalapos ezen a téren. Turner elmondása szerint, még kicsit nyaggatni kell, ugyanis nagyon kötődik Amerikához. Viszont abban is biztos, hogy az anyósék farmja, teli állatokkal, nagyon tetszene neki.

„Joe-t még nem sikerült 100 százalékosan rávennem, de tudom, hogy imádná a szüleim angol vidéki életét. Hatalmas mező, lovak, birkák, tehenek.”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!