Ekkor indul az HBO új magyar sorozata - ifaktor
A besúgó című sorozat az HBO Maxon

Már nemcsak az előzetest adta ki a szolgáltató a legújabb magyar sorozatról, de egyben a dátumot is elárulták, hogy mikortól láthatják majd a tévénézők az HBO Maxon.


Közel három év után ismét magyar sorozatot forgatott az HBO, amely A besúgó címet viseli. A minisorozat nyolc részes lesz és rögtön dupla résszel fog debütálni április elsején, az HBO Maxon. Azután pedig minden pénteken érkezik majd az új rész.

A történet 1985-ben játszódik. A 20 éves, vágyakkal teli Geri (Várady Gergely) Budapestre költözik, hogy a Gazdaságtudományi Egyetemen tanuljon. A kollégiumban csatlakozik egy csapat demokratikus ellenzéki fiatalhoz, akik tüntetéseket szerveznek. A csoportot Száva Zsolt (Patkós Márton) vezeti, aki Geri legjobb barátjává válik.

A vidéki srác élete egy pillanat alatt megváltozik a lányok, a bulik és a politikai viták hatására. Geri azonban súlyos titkot őriz. Az Állambiztonság besúgója, akinek nincs választása: ha életben akarja tartani súlyosan beteg öccsét, akkor szüksége van az állam által biztosított gyógyszerre.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!