Az új South Park-film, 40 évvel a COVID utáni helyzetről - ifaktor
south park karakterek

Itt vannak az első képkockák a legendás South Park sorozat legújabb filmjéről, ahol a jól ismert, gyerek karaktereket már felnőttként láthatjuk, a COVID első hulláma pedig 40 éve történt.


Egy COVID különleges kiadást tervez a South Park, melyhez az előzetest meg is kaptuk már. Ezt a művet a „South Park: Pandemic Special" névre keresztelték el, hol a jól ismert karakterek, Stan, Kyle, Cartman és Kenny már felnőttek. Az intro bemutatja, hogy a srácok újra összegyűlnek, hogy megoldjanak egy eddig megoldatlan rejtélyt. Amellett, hogy Stan és Kyle is felnőtt már, láthatjuk Randy Marshot is, aki Stan édesapja, amint ezt mondja: „Ez nem különleges, ez exkluzív." – hivatkozva a pandémiás részre.

Ha szeretitek, szerettétek a South Parkot, akkor mindenképp nézzétek meg, mivel készülnek nektek a gyártók. Az „exkluzív" kisfilm a Paramount + csatornán lesz látható november 25-től, egy TV-s verzió pedig decemberben érkezik majd.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!