Spacc nagy hírt jelentett be - ifaktor

Spacc, azaz Tóth László, a Bruno és Spacc duóból ismert énekes őszintén vallott érzéseiről. Instagram-oldalán osztotta meg gondolatait a követőivel és még egy új bejelentést is tett.


Spacc legutóbbi Instagram-bejegyzésében egy nagyon őszinte posztot fogalmazott meg. Elismerte, hogy eddig inkább a hallgatóság szórakoztatása volt a cél a dalaikkal és nem volt lehetősége igazán megmutatni mély lelki világát szakmai téren. De ez most változni fog.

Megemlítette nem éppen zökkenőmentes gyermekkorát. Elmondta, hogy sajnos korábban a rendőrséggel is volt összetűzése. A zene mentette meg akkor is és most is.

Az utóbbi, karanténos időszak alatt azonban írt egy új dalt, amely teljesen más hangvételű, mint az eddigiek. Spacc megmutatta szakmai partnerének Brunonak, aki azt az ötletet adta, hogy készítsenek egy új albumot, amelybe egy sokkal őszintébb, kendőzetlen énjüket szeretnék beleírni.

Azt teljesen biztos, hogy egy új stílust fog nekünk megmutatni hamarosan megjelenő albumán a duó, igazán kíváncsian várjuk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Friss

Schobert Norbi Laráról és Rékáról posztolt - követői imádták

Hosszú idő után először, Schobert Norbi nagyobb arányban kapott pozitív és kedves kommentet Instagram-oldalán, mint negatívat és bántót. Ezt nagyban lányának, Larának és feleségének, Rékának köszönhető.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!