Jön a Squid Game 2. évada - ifaktor
Squid Game.
Hivatalos, hogy a Netflix Squid Game (magyarul: Nyerd meg az életed – a szerk.) tévésorozata visszatér a második évaddal, annak ellenére, hogy a legtöbb dél-koreai sorozat csak egy szezont szokott futni.


A Netflix koreai sorozata nagyon hamar a streamingszolgáltató legnézettebb sorozata lett, amelynek folytatásához szinte kétség sem férhetett. Egyedül a sorozat ötletgazdájától féltek kicsit a rajongók, ugyanis dél-koreai sorozatok esetében nem mindig érkezik folytatás – írja az Independent.

Most viszont eldőlt, jön a sorozat második évadja. Ezt a Squid Game kreátora, Hwang Dong-hyuk közölte a sajtóval. A dél-koreai széria hirtelen került a nézettségi listák élére, így gyakorlatilag kész helyzet elé állították őt.

„Úgy érzem, nem hagytak a nézők nekünk sok választási lehetőséget"

– nyilatkozta az ötletgazda, majd bejelentette, hogy lesz második évad:

„Már a fejemben van a folytatás. Most a tervezési fázisban vagyok. Ami biztos, hogy Lee Jung-jae visszatér, mint Seong Gi-hun, de a többieket nehéz lesz újra képernyőre küldeni"

– csempészett egy kis humort a nyilatkozatba.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!