Élő Squid Game Koreában – Halál nélkül - ifaktor
Squid Game sorozatból piros ruhás emberek maszkban

A Netflix történetének legsikeresebb sorozata a Squid Game, akkora hatást keltett Koreában és az egész világban, hogy elkészítették az élő játékot is.


Rendkívüli sikernek örvend a Netflix legújabb sorozata a Squid Game, ami egy koreai pszicho-triller, egy kis tömeggyilkolással megspékelve. Amiért pedig ez a játék igazán különleges, hogy koreai gyerekjátékokkal teszik próbára az emberek életet. Aki nyer, életben marad, aki pedig veszít, meghal. Ennek a sorozatnak készítették el Koreában az élő verzióját, csak természetesen gyilkolás nélkül. Egy Gangwon tartományban található hotelban ráadásul.

A Korea Times jelentette, hogy a St. John's Hotelban kerül megrendezésre az esemény, ami egy az egyben megegyezik a koreai sorozattal. A győztes 5 millió wont, azaz mintegy 1,5 millió forintnak megfelelő összeget vihet majd haza. Minden jelentkezőt szívesen vártak és a regisztrációs költség nem került többe (3.500 forint), mint egy ebéd árába. Ahogy várható volt már nincs szabad hely.

Hasonlóan a sorozathoz, a versenyzők egy rejtélyes telefonszámot fognak kapni, aztán össze kell gyűljenek a hotel melletti erdőben, ahol játszani fognak. A „Piros Lámpa Zöld Lámpa", „Ttakji chigi" a papírforgatás és a törökméz kihívást. Ugyan nincs benne gyilkolás, a versenyzők kiesnek ha nem tartják be a szabályokat és az esemény végéig nem fogják tudni, hogy ki a főszervező.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!