Mellbimbót villantott a Squid Game főszereplője - ifaktor
Hoyeon Jung fotózáson

A reklám kedvéért a Squid Game sztárja, alaposan megtornáztatja a szemünket.


Az elmúlt időszakban több érdekes fotó is kikerült sztárokról az egyik Instagram-oldalon, ahol éppen furcsa dolgokat csinálnak, vagy szexi fotókat posztolnak. Ez pedig egy elég masszív reklám kampány része, amivel szeretnék fokozni a hangulatot.

A Calvin Klein több világhírű sztárnak is kiadja Instagram-oldalát, hogy átvegyék felette az uralmat és képeket, videókat, sztorikat csináljanak. A legutóbbi 3 sztár még a profilképét is megváltoztatta az oldalnak. Most azonban Hoyeon Jung kaparintotta meg az oldal irányítását, így kapott is az alkalmon és az első képpel, amit magáról készített bevonzotta a tekinteteket.

Ezen a fehérneműs képen pedig nem zavartatta magát. Ha elsőre nem vágott volna arcon a színésznő mellbimbója, akkor tekints rá egy hosszabb, mélyebb pillantást. A célja természetesen a CK reklámozása volt, de ha már ott járt, miért ne vihetett volna bele egy csipetnyi erotikát is.

Jungot megelőzően, ahogy azt már megírtuk Kim Kardashian és Megan Fox ügyeletes pasijai vették át az oldal content manageri pozícióját. Pete Davidson és Machine Gun Kelly pedig még egy Liveot is indított, ahol egymás szájába szórták a pattogatott kukoricát, miközben mindketten Calvin Klein ruhát viseltek. Elképesztő!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!