Stana Alexandra exe Meggyes Dávidról - ifaktor
Stana Alexandra és Meggyes Dávid.
Több héttel ezelőtt hatalmas port kavart, mikor kiderült, hogy Horváth Gréta és Meggyes Dávid válnak, majd kiderült, hogy Dávid a Dancing with the Stars táncosával, Stana Alexandrával alkot egy párt.


Stana Alexandra korábban kijelentette, hogy nem harmadik fél miatt ment tönkre a házasságuk Köcse Györggyel. Ezt cáfolta később az a hír, miszerint a Horváth Grétát elhagyó Meggyes Dávid éppen Alexandráért hagyta ott feleségét.

Az esetről korábban így nyilatkozott Alexandra:

„Gyuri inkább külföldön képzeli el az életét, míg én itthon építgetem a jövőmet. Ebből már több nézeteltérésünk, konfliktusunk is volt, de megegyeztünk, hogy itthon maradunk, összeházasodunk, és idővel családot alapítunk. Ezzel szemben alig pár hónappal az esküvő után kaptunk egy munkalehetőséget külföldön, 11 hónapot kellett volna kint töltenünk, de én jeleztem Gyurinak, hogy nem szeretnék menni”

Köcse György válaszára egészen eddig várnunk kellett, aki egészen máshogy látja a történteket, valamint Meggyes Dávid és Horváth Gréta szakításáról is elmondta a véleményét.

„Mindenkinek mást jelent a hűség, kettőnk között is más értelmet nyert Szandival. Ő állított valamit, a kollégánk ennél többet, én pedig ott álltam a lagzink előtt két nappal, és döntenem kellett. Szandinak hittem, és megtartottuk az esküvőt”

– mesélte a táncos a Story magazinnak, ám a problémák gyökerét bővebben is kifejtette.

„Szandinak mindig is fontos volt a külvilág visszajelzése, de azt gondolom, nem nagy elvárás egy férjtől, hogy a felesége csak őt csókolja és szeresse. Egyszerűen nem voltam elég Szandinak. Azt mondta, neki senki semmit nem jelentett, nekem viszont az ő viselkedése annál többet”

– mondta Köcse György, aki Meggyes Dávid és Horváth Gréta szakításáról is véleményt formált.

„Nem ismerem Dávidot, nincs is vele semmi bajom. Semmi sem miatta történt. A feleségét, Grétát viszont sajnálom, de azt gondolom, csak azt lehet elszeretni, aki akarja.”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!