Stana Alexandrával csalta meg férje Horváth Grétát? - ifaktor
Stana Alexandra.
Mi is beszámoltunk róla, hogy Horváth Gréta és férje, Meggyesi Dávid útjai elválnak, miután utóbbi elköltözött családjától.


Horváth Grétát gyakorlatilag sokkolták a történtek. Dávid azóta bevallotta, hogy valóban ő döntött így, hiszen megcsalta párját.

„Én döntöttem, én mentem el, én rúgtam fel az összes fogadalmam, amit Barinak tettem, és megértem, ha sosem fog megbocsátani! Van valakim! Miért őt bántjátok?! Jobb feleséget, anyát, barátot, társat nem kívánhattam volna nála. Ez nem az ő hibája! Ezt mindenki vésse a fejébe”

– írta Dávid a bejegyzésében, amelyet Gréta is megosztott.

A Blikk információi szerint a harmadik fél nem más, mint a Dancing with the Stars táncosa, Stana Alexandra, aki az első évadban Győrfi Dániellel, majd Árpa Attilával táncolt a TV2 showmásorában.

Szűk baráti körükben már nem is titkolják szerelmüket, sőt, nyilvánosan is mutatkoznak együtt: nemrég olvasóriporterünk kutyasétáltatás közben látta őket – írja a Blikk, valamint emlékeztet: az sem lehet véletlen, hogy Stana Alexandra és Köcse György útjai szintén nemrég váltak szét, alig öt hónappal az esküvőjük után.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!