Ettől te is lehidalsz, ha imádod a Star Treket - ifaktor
Ettől te is lehidalsz, ha imádod a Star Treket

A Star Trek világa annyira egyedi, hogy nem mindenki érti és szereti, de azon rajongók, akik élnek-halnak ezért a világért, imádni fogják a folytatást.


A Paramount és a CBS arra utaló jeleket közvetített a rajongók és a nézők felé, hogy ki fogja bővíteni a Star Trek univerzumot és létrehozza az új sorozatát, ami a „Starfleet Academy” névre fog hallgatni.

A Deadline nevű hírportál szerint a projekthez közelálló személyek nyilatkoztak, hogy a Star Trek forgatókönyvírójával, Alex Kurtzmannal és az Elfeledve című sorozat társkészítőjével, Gaia Violoval készülnek nekivágni az új sorozatnak. A Starfleet Academy ugyanazt a nevet kapja, amit a 90-es évek híres videójátéka és egy csoport tanonc történetét fogja követni, akik a kollégiumban arra készülnek, hogy vezetői szerepeket töltsenek be a Bolygók Egyesült Föderációjában.

Olyan részletek mint a casting, egyelőre nem került még nyilvánosságra és azt sem tudjuk, hogy a Paramount és a CBS mikorra szeretné piacra dobni a sorozatot, de a forgatókönyvíró Kurtzman elmondta, hogy van egy „másik” projekt amin dolgoznak és itt években kell gondolkodni.

A producer elmondta, hogy nagyon sok új dolog van a tarsolyukban, amiket alig várnak, hogy megjeleníthessenek a képernyőkön.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!