A Starbucksban dolgozó fiatal tettétől hangos a világ - ifaktor
StarBucks pohár egy lány kezében
Egy ismeretlen férfi akaszkodott egy fiatal lányra egy Starbucks kávézóban, a leleményes barista pedig egy üzenetet hagyott a lány poharán.óban, a leleményes barista pedig egy üzenetet hagyott a lány poharán.


Egy texasi Starbucks alkalmazottja megmentett egy helyi lányt, akit a látszat szerint egy olyan férfi környékezett meg, akiről a lánynak fogalma sem volt, hogy ki ő. A pohárra írt üzenete pedig azóta az egész világot bejárta.

A 18 éves lány édesanyja Facebook-oldalán osztotta meg a történetet és a barista üzenetét melyet a pohárra írt, ki is tette egy kép formájában. A Starbucksban a pohárra általában az italt rendelő személy nevét írják rá, azonban ez a lány ezt az üzenetet kapta:

„Jól vagy? Szeretnéd, hogy közbelépjünk? Ha igen, csak emeld le a pohár tetejét.”

NBC

A fiatal lány tanulni ment a kávézóba, hogy egyedül lehessen kicsit és környezetet váltson. Amikor az eset megtörtént, a lány el is mesélte otthon a sztorit, amit követően az édesanyja így nyilatkozott:

„Csak tartotta a poharat és tudta, hogy én is azt akarnám, hogy valaki ezt megtegye érte. Nagy hálával töltött el, hogy a Starbucksban dolgozó emberek vigyáztak rá. Anyaként a legnagyobb félelmem, hogy valami rossz történik a gyerekemmel és senki nem segít neki.”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!