A Stranger Things sztárja függőségéről vallott - ifaktor
Jamie Campbell Bower

Ma már több, mint hét éve tiszta.


Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Jamie Campbell Bower, a Stranger Things egyik legnépszerűbb sztárja. A színész az ikonikus szerepnek köszönhetően újra visszakerült a reflektorfénybe. Nemrég azonban elárulta, hogy korábban komoly alkohol és kábítószer problémákkal küzdött és mesélt a józanság felé vezető útjáról is.

A 33 éves színész Twitteren osztott pár részletet magánéletéből:

„12 és fél évvel ezelőtt aktív függő voltam. Bántottam magam és a körülöttem lévőket, akiket a legjobban szerettem. Annyira eldurvult a helyzet, hogy végül a mentális egészségem miatt kórházba kerültem. Most 7 és fél éve tiszta és józan vagyok. Sok hibát követtem el az életemben. ”

Campbell Bower megragadta az alkalmat, hogy átadjon néhány bölcsességgyöngyöt azoknak, akik jelenleg szenvedélybetegséggel küzdenek.

„De minden nap egy esély az újrakezdésre, hogy jóvá tegyük a dolgokat és fejlődjünk. Bárkinek, aki arra ébred, hogy „istenem ne már megint”, megígérem, hogy van rá mód. Nagyon hálás vagyok, hogy ott lehetek, ahol vagyok, nagyon hálás vagyok, hogy józan vagyok. Nagyon hálás vagyok, hogy élhetek. Ne feledjük, mindannyiunk sorsa alakítható."

-írta a színész.

2019-ben Jamie azt nyilatkozta, hogy a felépülési folyamatához elengedhetetlen, hogy őszinte legyen önmagához. Ma már sokkal több időt fordít a családjára, színészi és zenei karrierjére is. A színész folyamatosan igyekszik új célokat kitűzni maga elé, hogy motivált maradhasson.


Ne hagyd ki!