Jacob Elordit főszereplőként láthatjuk a Stranger Thingsben? - ifaktor
Jacob Elordi öltönyben

Az Euphoria sztárja lehet a fiatal Jim Hopper.


Korábban már mi is beszámoltunk a Stranger Things nagy sikerű nézettségi rekordjáról, most pedig igazán örülhetnek a rajongók, ugyanis a sorozat alkotói, a Duffer Brothers az alkotás univerzumának kibővítésén gondolkoznak. A reflektorfény Jim Hopper rendőrfőkapitányra vetődik majd az előzménysorozatban, a karaktert alakító David Harbour színész pedig már pontosan tudja, kit szeretne fiatalabb változatának: Jacob Elordit.

Harbour leült a GQ-val, hogy megvitassák a Stranger Things 5. évadának befejezése után, milyen karriertervekkel rendelkezik. A színész elárulta, hogy nyitott lenne a további forgatásokra.

,,Ebben a pillanatban azt gondolom, hogy Hopper olyan karakter, aki képes létezni tőlem függetlenül (…) Ha vissza akarnak menni az időben, előre akarnak menni az időben… Szeretném, ha egy másik színész játszaná Hoppert, és meglátnám, mit tudnak kihozni belőle."

-osztotta meg David.

Később a színész úgy nyilatkozott, hogy akit szívesen látna Hopper fiatal bőrében, az az Euphoria sztárja, Jacob Elordi.

,,Ő pont ugyanolyan jóképű, mint, amilyen én voltam húsz évesen."

-tette hozzá nevetve David.

Ugyanakkor Euphoria 3. évada már a láthatáron van és Elordinak több projektre is van Nate jacobs szerepén kívül. Kétséges, hogy beleférne az idejében a Stranger Things előzménysorozata. Továbbá a sorozat alkotói is nyilatkoztak a témában és elárulták, hogy gondolkoznak a különböző melléksorozatokon, de nagyon nehéz munka számukra a történések összehangolása, tehát ne reménykedjünk túlságosan abban, hogy Jacobot fiatal Hopperként látjuk, aki mindenféle túlvilági lény ellen harcol.

Ne hagyd ki!