Ezért nem akar Südi Iringó már szerepelni a médiában - ifaktor
Südi Iringó egy fa mögött bujkál

Südi Iringó meglepő őszinteséggel mesélt táncos múltjáról, jelenlegi vállalkozásairól és magánéletéről. Továbbá azt is elárulta, miért döntött úgy, hogy nem szerepel többé a médiában.


Sokan emlékeznek még a Szombat esti láz csinos versenyzőjére, Südi Iringóra, akit 2006-ban ismert meg az ország. A produkció öt évada alatt óriási rajongótábort gyűjtött maga köré, ám hosszú évek óta nem tudni róla semmit.

Palik László műsorában mesélt arról, hogy a mai napig számtalan felkérését kap különböző műsorokban, ahol főzni, énekelni vagy akár versenyezni kell. Azonban ezeket Iringó mind visszautasítja.

Régen nagyon szerette a médiaszerepléssel járó ismertséget, amely ő maga szerint sok ajtót megnyitott az életében. Azonban a mostani világban az internetnek köszönhetően komoly következményei vannak az ismertségnek, amelyet a táncosnő úgy érez nem tudna bevállalni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!