A Jóban Rosszban maffiavezére új területen próbálja ki magát - ifaktor
Suhajda Dani a Jóban Rosszban című sorozatban

Suhajda Dani bár nem hagy fel a színészettel egy időre mással is szívesen foglalkozik. A háromgyerekes édesapa hobbija kapcsán saját vállalkozást alapított, amely a kertépítéssel foglalkozik.


A LifeTv egyik legutóbbi vendége Suhajda Dani volt, akit a tévénézők főként a Jóban Rosszban című sorozat Fehér Rolandjaként ismerhetnek. Dani a csillagkúti maffiavezér karakterét alakította. Volt rá példa korábban, hogy otthagyta a sorozatot, de a nézők megszavazták visszatérését.

Most azonban, mivel végleg vége a sorozatnak, így Dani is úgy döntött, hogy más területen is kipróbálja magát. Egy olyan szakmába vágta a fejszéjét, amelyet hobbiként kezdett el űzni. A színész életében mindig is nagyon fontos szerepet töltött be a természet, konkrétabban a kertészkedés. Most pedig kertépítő lett belőle és egy rokonával közös vállalkozást is indítottak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!