A Squid Game rendezője gondolkozik a második évadon - ifaktor
Squid Game őrök
Hwang Dong-hyuk, a Squid Game rendezője rajongói legnagyobb örömére, hivatalosan is elárulta, hogy gondolkozik a népszerű sorozat folytatásán.


A Squid Game (magyarul: Nyerd meg az életed), dél-koreai akció-horror-dráma sorozat hamarosan a legsikeresebb Netflix sorozat lesz. Nincs egy hónapja, hogy debütált és máris kilencven országban -köztük Magyarországon is- elképesztő népszerűséget ért el.

Magát a rendezőt, Hwang Dong-hyukt is megdöbbentette nemcsak ez a nagy méretű siker, hanem annak hirtelen bekövetkezése is. Hiszen korábban tíz éven keresztül utasították őt vissza a filmstúdiók különböző okok végett. Akkoriban még túl erőszakosnak találták a sorozatot, de amikor megváltozott a Netflix forgalmazási rendszere, szabad utat kapott a Squid Game.

Hwang Dong-hyuk egy interjúban elárulta, hogy hatalmas nyomás nehezedik most rá, hiszen, ahogy fentebb is írtunk a sorozat óriási siker lett. Így a rendezőnek a saját maga elé állított kihívással kell megküzdenie és még izgalmasabbá készítenie a következő évadot. Ennek ellenére nem zárkózik el az ötlettől, hiszen, mint mondta igen nagy rajongó tábora ellenszenvét váltaná ki azzal, ha nem folytatná a munkát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!