Horror esés Mark Wahlberg és Kevin Hart filmjének forgatásán - ifaktor
KEvin Hart és MArk Wahlberg egy kikötőben állnak

A csapat épp az új Netflix-film, a „Me Time" forgatásán volt, mikor Mark Wahlbergék egy hatalmas puffanásra lettek figyelmesek.


Javában zajlik Mark Wahlberg és Kevin Hart új filmjének, a „Me Time"-nak a forgatása. A legutóbbi alkalommal az egyik stábtag olyan magasról esett le, hogy szívmasszázst kellett alkalmazni rajta és azonnal újra kellett éleszteni.

A rendőrség elmondta, hogy hívást kaptak a Sunset Gower stúdióból, hogy valaki rettentő magasról lezuhant. A tűzoltók is a helyszínre siettek és akkor látták, hogy ott fekszik egy ember törött végtagokkal, alig lélegezve. Az ott dolgozók elmondása szerint egy magaslati állványon tartózkodott a férfi, amikor a baleset megtörtént. Továbbiak szerint nem viselt biztonsági felszerelést, ami 9 méteres magasságban nem egy jó ötlet.

TMZ

Amikor a mentősök is a helyszínre érkeztek, azonnal megkezdték a férfi újraélesztését. Sokáig próbálkoztak és szinte már letettek az életéről, mikor egy utolsó defibrillálást követően megjelent egy szívverés a monitoron. Azonnal kórházba szállították a 38 éves férfit, állapota egyelőre ismeretlen.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!