Survivor: Alex sírásban tört ki - ifaktor

Az RTL Klub kaland reality műsorában, a Survivior tegnap esti adásában az összerakott csapatnak törzsi tanácsot kellett tartania. A végére Alex zokogásban tört ki.


A műsor vezetője, Joe sem hagyhatta kérdés nélkül, hogy mégis mi bántja a színésznő lelkét, miért tört ki sírásban? A játékosok úgy döntöttek, hogy egyik civil csapattársukat, Danit küldik haza.

Alexet ez megviselte. Bár nem volt szoros kapcsolata Danival, de a szigeten élés óta ez volt a második törzsi tanácsa, amit úgy fest, még mindig nem dolgozott fel lelkileg.

Alex már többször is elmondta: tudja, hogy lélekben jobban meg kell erősödnie ehhez a játékhoz, ugyanis itt kíméletlenül kell sokszor dönteni a csapattársak sorsáról a saját helyzetük érdekében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Photo by Daniel Lincoln on Unsplash

Top 4 jelmezötlet halloweenre

Közeleg a halloween, amit bár hazánkban sokáig nem volt szokás ünnepelni, egyre elterjedtebb szokássá válik. Összegyűjtöttük a Top 4 legjobb jelmezötletet idén halloweenre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!