Survivor: Bálint szándékosan veszített Zsófi ellen? - ifaktor
Zsófi piros és Bálint sárga felsőben a háttérben az óceánnal.
A Survivor tegnapi adásában sokakat meglepett, hogy Zsófi nő létére mennyire könnyedén legyőzte Bálintot a zsákmányszerző játékon, ahol egy tálca hamburger volt a tét.


A legutóbbi zsákmányszerzésen a két törzs egy-egy embert jelölhetett ki, aki megküzd a csapatáért. A sárgák Bálintot, míg a pirosak Zsófit választották.

Mivel Bálintot az egyik legerősebb szigetlakónak tartják, így hatalmas meglepetést – és talán csalódottságot – okozott övéinek, mikor kiderült, hogy nem ő nyert. Zsófit pedig törzse kis túlzással „istenítette".

A feladatban egy pallón kellett egyensúlyozni a két játékosnak, de Bálint már a nehezítések előtt remegett és végül le is esett erről a stégről nagyon hamar.

Egyesek szerint mindezt, azért tehette a celeb, mert szerette volna, ha szigetükön elvesznek az amulettek (amit Joe már a játék elején jelzett, miszerint: a vesztes csapat szigetén minden amulett elveszik), ugyanis az előző kiszavazás során ezzel nagyon megkavarták a szálakat civilek.

Dani ugyebár úgy tett, mintha megkapná Niltontól az amulettet, míg Nilton pedig közben azt mondogatta, hogy magára használja fel. Nos, végül egyik sem történt meg, ugyanis Nilton azt állította, hogy elvesztette az amuletett, így Rózsa távozott (aki időközben a másik csapatba vissza is tért – a szerk.).

Ha tényleg taktika volt mindez, akkor ez akár még jó húzás is lehetett Bálinttól.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!