Survivor: barátokká vált a két egykori celeb túlélő - ifaktor
 Széphalmi Júlia és Nagy Alexandra
A magyarországi Survivor történetében először a műsorban egyaránt szerepeltek celebek és civilek, amely igencsak érdekessé tette a küzdelmeket.


Eleinte a celebek – mivel már ismerték egymást – sokkal jobban összetartottak, azonban a műsor vége felé éppen ők árulták el egymást többször.

Talán a Survivor adásba került részeiből annyira nem volt látható, de a jelek szerint Széphalmi Júlia és Nagy Alexandra kifejezetten jóban lettek a forgatás alatt. Juliska nemrég az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy találkoztak a színésznővel, sőt korábban közös tetoválást is készítettek azóta.

„Na találkoztunk, ha már legutóbb posztoltunk a közös tetkónkról, ami egyébként még a Survivor alatt született meg mint ötlet, majd jó sokat kellett várni, mire ténylegesen ránk ragadt. De nagyon szeretjük és ez a lényeg! Jah igen, személyesen is boldog új évet kívántunk egymásnak. Ez is ma volt! Meg az is, hogy a rosszullétig teleettem magamat,(most már kezdek jobban lenni), meg az, hogy igaz nem indult el a parkolásom, valami rendszerhiba miatt, de nem büntettek meg! Szóval elégedett vagyok eddig na! És még nincs vége a napnak!”

– írta Juliska az Instagram-oldalán, aki 42 napot töltött a szigeten, míg Alexandra 41-et, így mindketten ezeket a számokat varratták magukra.

„41. Ennyi napot töltöttem el azon a bizonyos szigeten babon és rizsen élve. Minden ott töltött nappal és éjszaka közelebb vitt ahhoz aki most vagyok. Ha nincs ez az elvonulás, ez az éhezés, ez a fizikai és mentális erőpróba, talán soha sem leszek tisztában azzal mire is vagyok képes, ha hiszek magamban. Sosem akarom elfelejteni ezt a 41 napot”

– írta Nagy Alexandra korábbi posztjában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!